С благодарност към нашите приятели, които отделиха от времето си и дегустираха с нас с емоция, страст и знания:

  Боряна Линдингер завършва банково дело във Виена и заедно с работата си като частен банкер, популяризира българското вино в Австрия. През последните 20 години е била съдружник във винен бар, организирала е дегустации и винени пътувания. Тя е приятелският коректив от чужбина!
  Георги Георгиев е магистър по икономика. След кратко лутане във финансови организации, решава да бъде част от една от най-успешните винени инвестиции в страната. Последните повече от 15 години професионално е изцяло свързан с виното. Опитва се да търси баланса и да му се наслаждава. Паметта на дегустациите!
  Десислав Звънчаров завършва НАТФИЗ. Любовта си към виното въплъщава в дългогодишен практически опит във винения туризъм и ресторантьорството. Насочва усилията си в подкрепа на българското вино и конкурентноспособността на българските вина и винопроизводители. Консултира ресторанти в страната при изготвяне на винените им листи. Той е емоцията при дегустациите!
  Елисавета Захариева  е първата българка с докторска степен по винен маркетинг, притежател на WSET Advanced Certificate. Автор в редица български и чуждестранни издания. Журира в престижни международни винени конкурси. Тя е езикът при дегустациите!
  Димитър Коритаров е инженер, живее и работи в Пловдив. Познава повечето български изби, колекционира български и чуждестранни вина. Посетил е много изби и винени излoжения, както в България, така и по света. Има диплом за завършен мастер клас към Асоциацията на сомелиерите в САЩ. Удоволствие е да се дегустира с него!
  Емануил Рачев e инженер химик. Завършва няколко курса на винeна тематика, както и майсторски класове при различни български и чуждестранни лектори. Създател и собственик на бранда Vinissimo. Посетил е изби във всички винени региони. Той е строгият поглед при дегустациите!
  Слави Райчев е сомелиер. Завършва Софийска професионална гимназия по туризъм, специализира в Италия. Работи във водещи ресторанти, лауреат е на международни конкурси за сомелиери, участва като жури във винени конкурси. Погледът на сомелиера!
  Мария Рачева  е инженер химик с магистратура и в областта на екологията. Завършва няколко курса на винeна тематика, както и майсторски класове при различни лектори. Посетила е винарски изби във всички винени региони. Тя е носът при дегустациите! 
  Ясен Панов е художник. Има интерес към виното от 30 години. Години наред е художествен директор на списание „Бакхус“. Той е цветът при дегустациите!