гр. Разград 7200, кв. Индустриален
тел.: +359 84 661 383; +359 898 482 777
e-mail: ;

Дегустирани вина 2016

Каберне совиньон, Abritvs Мускат Отонел, Abritvs

Дегустирани вина 2017

Вината на избата не са дегустирани.

Дегустирани вина 2018

Вината на избата не са дегустирани.

Дегустирани вина 2019

Вината на проекта не са дегустирани.